За нас

„Иновенте?!“. Знаем, че така ще реагирате. Може би не сте чували за нас, но ние твърдим за себе си – няма клиент, който да е останал недоволен. За времето, през което сме на пазара се радваме на усмихнати клиенти и естетични проекти.

Мащабът на нашето производство ни позволява изпълнението на специфични, бутикови проекти, като така помагаме на вас нашите клиенти да осъществите своите идеи и да запазите индивидуалността на дома си. Защото времената, в които всички имахме една и съща секция в хола отминаха, а за уют и комфорт в дома всеки трябва да го обзаведе в свои собствен стил. Търпеливи сме и ви консултираме до най-малкия детайл. Това е нашето призвание, а удоволствието ни от работата е вие да останете доволни.

Специализацията ни е в изработването на “корпусна мебел” – спектърът от изделия е широк и обхваща стандартни и нестандартни мебели за бита – кухни, спални, детски стаи, антрета, дневни и трапезарии, както и решения за бизнеса – обзавеждане на офиси, хотели, заведения и магазини. В допълнение предлагаме матраци, механизми и разнообразни продукти свързани с мебелирането.

За процесът по изпъление на вашия проект може да видите повече тук.


Нашият екип

                     

Светослав Иванов      Илко Иванов