Нашите услуги

Innovente предлага пълна гама от услуги по проектиране, интериорни консултации и обзавеждане за вашия дом, офис, заведение, магазин или хотел. Нашите предложения са гъвкави и ние винаги се стараем да отговорим максимално на специфичните ви нужди – било то като ценови нива и решения или като срокове за изпълнение, доставка и монтаж. За целта ние непрекъснато поддържаме връзка с доставчиците на материали за мебелната промишленост, като това ни позволява да сме винаги “в крак” с новостите на пазара, да намираме атрактивни цени и да предлагаме висококачествени елементи и материали на нашите клиенти.

В процеса на изграждане на пространството и проектиране на вашите мебели ние ви предлагаме:
 • Планиране и дизайн на пространството
 • Избор на подходящи цветове, материи и материали
 • Консултации по детайлите и аксесоарите в интериора

Портфолио

 • Консултиране, интериорно проектиране и дизайн
 • Управление на вашия проект за дома, офиса, зеведението или хотела
 • Планиране на пространството
 • Избор на цветове и материали
 • 3D визуализация на вашите проекти
 • Монтажни услуги
 • Транспорт
 • Рязане и кантиране

Хармонично пространство

Ние ви предлагаме един различен поглед върху проектирането на пространствата, пречупен през призмата на китайската система Фен  Шуй. Фен Шуй съчетава в себе си законите на Небето и Земята, чрез които вие получавате повече положителна енергия – “чи”.

фен шуй за домаБуквално преведено Фен Шуй означава “вятър-вода”. Първоначално то е използвано за ориентация на различни сгради в зависимост от потоците на енергия, а днес то се използва и като концепция за планиране на вътрешни пространства. Философията на Фен Шуй отдава огромно значение на т.нар. център на дома, наричан още Сърцето на Дома. То е свещен енергиен център, от където произхождат всички енергийни потоци (нар. „бага“) във вашия дом. Поддържайки този център чист, отворен, светъл е необходимост за здрав и хармоничен дом. Според Фен Шуй всяка част от вашия дом е свързана с определена сфера от вашия живот, така например източната Фен Шуй зона на дома е „отговорна“ за енергиите на здравето и семейството, докато югозападната зона е свързана с енергиите на любовта и брака. За да приложим успешно философията в дома си е нужно да направим неговата „бага“. Тя представлява енергийна карта на дома и се използва, за да се установят връзките между физическото пространство и живота на хората, които го обитават.

Нов живот за дома ви

При планирането на вашето обзавеждане нашите консултанти могат да ви помогнат и с ценни съвети за реорганизация на пространството с цел постигане на хармонично съществуване.

Независимо дали се нанасяте в ново жилище или сте решили да освежите старото, може би няколко свежи идеи не биха били в излишък, а пък дискусиите с нас винаги ще ви заредят с енергия и добро настроение!

хармония за дома